Фирмени новини

В стремеж за повишаването на качеството на предлаганите от нас услугите. Траурно бюро Хермес-22 отвори втори офис в квартал Орландовци.В съседство до централни гробища София.Там може да намерите голяма разновидност на траурни стоки и аксесоари и гаранция за тяхното качество .Моментна изработка на цветни и черно бели и ламинирани некролози.Предлагаме икони,голям избор на цветя и всичко от което ще имате нужда за погребение,помен или кремацията.Графика на работа на нашето бюро е от 9:00 до 18:00 часа почивния ден е неделя.

15.12.2018г
За да можем да отговорим на изискванията и да дадем гаранция на нашите клиенти за най добрата услуга. Фирма Хермес-22 закупи нов специализиран бус за поддържане на ниска температура Мерцедес „Виано“ .За превоз на починали извън страната и в страната.

06.08.2020г.
Тази година обстановката в целият свят е много тежка заради коронавирусът covid19.Но ние гордо можем да се похвалим че се справихме в тази обстановка.Запазихме персонала си, и отговорихме с адекватни цени за погребалните услуги и траурни стоки които предлагаме.Продължаваме напред с много професионализъм към неизвестното.Спазваме всички противоепидемични мерки. Нашите служители са снабдени с всички защитни средства както и спазваме стриктно дезинфекция на използваните превозни средства и други съоръжения.ВИНАГИ ДО ВАС В ТРУДНИ МОМЕНТИ.

error:
Call Now Button