Ковчези

Ковчези софия цени. Посетете някой от нашите бюра и вижте целия каталог от български ковчези и гарантирано ниски цени и качествени траурни стоки.Предлагаме и транспортни цинкови ковчези за репатрирането на покойници
Широк асортимент от български ковчези  – талашит, ПДЧ, масивно дърво.

Траурна агенция Хермес 22 предлага ковчези  за починал човек софия цени. Предлага богат асортимент от ковчези, съобразени с различните предпочитания и нужди на своите клиенти. Всяка една детайлна характеристика на ковчезите – от материалите до цените, е внимателно подбрана, за да се осигури достоен последен дом за покойниците.

Модели и дизайн

Предлагаме разнообразие от модели ПДЧ,Талашит, включително класически, модерни и луксозни ковчези. Класическите модели се отличават с изчистен дизайн и традиционни линии, докато модерните ковчези са създадени с иновативни детайли и съвременни форми. Луксозните ковчези предлагат високо качество и изтънченост, с богати орнаменти и ръчно изработени детайли.

Материали

Материалите, използвани за изработката на ковчезите, са разнообразни и подбрани с внимание към детайла и качеството. Дървесината, включваща дъб, бук, бор и махагон, е сред най-често използваните материали. За любителите на екологични решения, се предлага ковчези от рециклирани материали и биоразградими опции. Металните ковчези, изработени от стомана и бронз, са също налични и осигуряват допълнителна устойчивост и дълготрайност.

Цени

Цените на ковчезите в Хермес 22 варират в зависимост от избрания модел и използваните материали. Класическите модели от пдч,талашит и бор са най-достъпни, като цените започват от около 150 лева. Средният ценови диапазон включва модели от бук и дъб, с цени между 800 и 1500 лева. Луксозните и специално изработени ковчези, включително тези от махагон и бронз, могат да достигнат до 5000 лева и повече.

Погребална агенция Хермес 22

Хермес 22 е добре позната в София с високото качество на предлаганите услуги и внимание към всеки детайл. Агенцията осигурява не само разнообразие от ковчези, но и цялостно погребално обслужване, което включва транспорт, организация на погребения и кремации, както и консултации и подкрепа за близките на починалите.

Със своя дългогодишен опит и професионализъм,нашата агенция се стреми да предостави на клиентите си спокойствие и увереност в този труден момент, осигурявайки уважение и грижа към паметта на техните близки.

Каталог ковчези

Обикновен ковчег
Обикновен 145лв
Ковчези
№2
Обикновен ковчег
№3
Ковчег масив
ковчези софия цени

Ковчези№4Ковчег масив№5 Лукс пакетКовчег пдч№6Ковчег №7№8

бял ковчег 
ковчег черен
скосен ковчег
дървен ковчег
масивен ковчег
ковчег с драперия
ковчег цена софия

Leave a Comment

error:
Call Now Button