Каменоделски услуги

Фирмата ни предлага Каменоделски услуги  и широк асортимент от паметни плочи, които могат да бъдат персонализирани според Вашия проект и изисквания. Нашите услуги включват.  Реставрация на стари паметници, включително допълване на имена и други детайли, които да запазят паметта за вашите близки.

При нас можете да поръчате монтаж на пейка, ваза и други аксесоари. Kоито да украсят и допълнят гроба с почит и достойнство. Нашите експерти с грижа и внимание ще се погрижат за всеки детайл. За да осигурят максимално удовлетворение и спокойствие на клиентите ни.

Ако имате вече съществуващи паметници, можем да ги надписваме с нови послания или да изработим и монтираме керамична снимка. Която да запечата спомените и емоциите към вашите близки. В офисите на фирмата ни можете да получите консултация. И да направите поръчка за изработка и монтаж на керамична снимка според вашите предпочитания и желания.

Нашата цел е да предложим на клиентите си персонализирани и качествени Каменоделски услуги. Които да отговарят на техните нужди и очаквания. С дългогодишен опит и професионализъм, ние сме готови да създадем уникални и вълнуващи решения, които да запазят спомените и уважението към вашите близки за вечно. 

Какви материали се използват за изработка на надгробни паметници? 

Фирмата предлага изработка на паметници от различни видове камъни като мрамор, гранит и варовик. Освен това, предлагаме и паметници с триплекс. Най-често използваните материали за изработка на надгробни паметници са:

1.Мрамор Мраморът е елегантен и издръжлив материал, който се предлага в богата гама от цветове и шарки.
2.Гранит Гранитът е още по-издръжлив от мрамора и е устойчив на атмосферни влияния. Предлага се в различни цветове, но най-популярният е сивият.
3.Варовик Варовикът е по-евтин вариант от мрамора и гранита, но е по-мек и податлив на атмосферни влияния.

Предлага се богат асортимент от паметни плочи изработка и монтаж на керамична снимки  

Каменоделски услуги Изработка на надгробни паметници
 

Изработваме надгробни паметници с възможност за вграждане на порцеланови и керамични снимки, които запечатват спомените за вашите близки по неповторим и почтен начин. Нашата услуга включва надписване на надгробни плочи с индивидуални послания и имена, които да увековечат паметта за тези, които са напуснали този свят.
За да получите информация за цените на нашите услуги, може да разгледате нашия каталог с надгробни паметници и различни видове порцеланови и керамични снимки. След това, когато уточним вашите желания и изисквания, ще ви предоставим подробна оферта, в която ще бъдат включени цените за изработка и монтаж на надгробния паметник според вашите предпочитания. 

Leave a Comment

error:
Call Now Button